Babyshower

Het eXtraLeuk team geeft een aantal mooie, creatieve workshops met als thema ‘een babyshower’. Samen werken we aan het maken van gepersonaliseerde spullen om bijvoorbeeld de babykamer aan te kleden. De workshops zijn standaard uitgerust met koffie/thee en lekkere versnaperingen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de workshop te combineren met een overheerlijke high tea of diner.

De Paas Workshop

Het eXtraLeuk team geeft een aantal mooie, creatieve workshops met als thema ‘pasen’. Samen werken we aan een paas proof interieur. Deze workshops zullen plaats vinden in de maanden Maart en April. De workshops zijn standaard uitgerust met koffie/thee en lekkere versnaperingen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de workshop te combineren met een overheerlijke high tea of diner.

De Zomer Workshop

Het eXtraLeuk team geeft een aantal mooie, creatieve workshops met als thema ‘zomer’. Samen werken we aan een zomerplateau. Deze workshops zullen plaats vinden in de maand Juni. De workshops zijn standaard uitgerust met koffie/thee en lekkere versnaperingen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de workshop te combineren met een overheerlijke high tea of diner.

De Herfst Workshop

Het eXtraLeuk team geeft een aantal mooie, creatieve workshops met als thema ‘de herfst’. Samen maken we een mooi herfststuk voor op de bijzettafel, eetkamertafel, vensterbank of kaarsenplateau. De workshops zijn standaard uitgerust met koffie/thee en lekkere versnaperingen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de workshop te combineren met een overheerlijke high tea of diner.

De Kerst Workshop

Het eXtraLeuk team geeft een aantal mooie, creatieve workshops met als thema ‘de kerst’. Samen werken we aan een kerstproof interieur. Deze workshops zullen plaats vinden in de maanden November en December. De workshops zijn standaard uitgerust met koffie/thee en lekkere versnaperingen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de workshop te combineren met een overheerlijke high tea of diner.

Reserveer een workshop

14 + 7 =